Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni s drůbežím masem v rajčatech, gratinované parmazánovým bešamelem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 006 kJ /
1 674 kcal
Bílkoviny109,18 g
Tuky111,57 g
Vláknina12,91 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,69 g
Sacharidy53,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na velmi malé kostičky (o stranách cca 0,5cm), osolíme, opepříme a spolu s drobně nakrájenou cibulí osmahneme na pánvi. Krok 2: Přidáme obsah konzervy s rajčaty a ochutíme oreganem, pepřem a solí. Směs necháme vychladnout a plníme ji do těstovinových trubiček cannelloni. Krok 3: V kastrolku rozehřejeme máslo, do přepuštěného nasypeme mouku a prosmahneme. Zalijeme smetanou nebo plnotučným mlékem, přidáme česnek utřený se solí a vsypeme nastrouhaný parmazán. Krok 4: Omáčku mícháme a hlídáme asi 20 minut a vyšleháváme ji dohladka. Připravenou omáčku nalijeme na dno zapékací mísy, poklademe naplněnými těstovinovými trubičkami a zalijeme parmazánovou omáčkou. Vložíme do trouby, vyhřáté na 220°C a pečeme cca 30 minut.

Zveřejněno 9. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LGmA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LGmA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Eliza (jmenovkyně), prima bašta:-p Z celého balení mi bylo dovoleno k obídku sníst CELÉ tři trubičky:-//:-D:yes:

Pěkný recept a jako tradičně, krásné foto. :yes::-K Jen u nás bych musela rajčata nahradit něčím jiným, páč drahá polovice je moc nemusí :-)

Trubky jsou nevařené,Děkuji

Bod je :yes::yes:

Dík za recept..trubky mám doma a pořád jsem nevěděla co s níma:-D,v týdnu určitě vyzkouším,tisknu;-)

Hezkej receptík,krásná fotka,posílám bodík:yes:

Tématické fráze:
cannelloni s kuřecím masem, gratinované caneloni, gratinované canellony, cannelloni recepty, canelloni s kuřecím masem, camelloni s kurecím masem, cannelloni se sušenými rajčaty, canellony s mletým masem, caneloni s rajčaty a kuřecím, cannelloni pasta recept foto, gratinované maso v ostré směsi, cannelloni malé recept, caneloni s kuřecím masem, zapečené cannelloni s tunakem, caneloni, těstoviny s kuřecím masem a plnotučným mlékem, italske caneloni, cannelloni s kuřecím, cannelloni s masem, cannelloni s kuřecím masem a rajčaty

Suroviny:
cannelloni, maso kuřecí, cibule, rajče sekané, koření oregáno sušené, máslo, mouka hladká, smetana na vaření, česnek, parmazán, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu