Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 31,20 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička zapečená s mascarpone plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnWN
Moje poznámka
Krkovička zapečená s mascarpone plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnWN
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 18 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 20 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 5 minutami
Hrníčková bábovka
káťa před 26 minutami
Mazanec
VeraStranska před 44 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 50 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 50 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 1 hodinou
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 2 hodinami
Americké kotlety
evikju před 2 hodinami
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso s mascarpone,
zapečená krkovice,
zapečené brambory s mascarpone,
plátky z krkovice recepty,
brambory s mascarpone,
recept na plátky z krkovice,
plátkové mascarpone,
zapečené maso s mascarpone,
zapečená krkovička,
krkovice platky,
brambory zapečené s mascarpone,
recepty na plátkovou krkovici,
maskarpone platky,
krkovice recept,
krkovice recepty,
plátky krkovice recepty,
plátky krkovice,
zapečené brambory mascarpone,
pečené maso s mascarpone,
recept na krkovici s kostí na plátky
Suroviny:
krkovice s kostí,
cibule,
rajče,
sádlo,
ocet rýžový,
mascarpone s růžovým pepřem,
cukr třtinový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (21)