Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřiby na paprice

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 824 kJ /
675 kcal
Bílkoviny24,13 g
Tuky38,15 g
Vláknina35,49 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy42,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme na větší kousky pokrájené houby, osolíme, přidáme obě papriky, zalijeme vývarem a dusíme cca 5 minut. Krok 2: V trošce vody rozmícháme mouku, přilijeme k houbám a dusíme ještě cca 15-20 minut. Houby musí zůstat pevné, nerozvařené. Krok 3: Na závěr zjemníme smetanou a zakápneme citronovou šťávou. Podáváme s rýži, ale hodí se i těstoviny nebo knedlík.

Zveřejněno 18. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hřiby na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Bn9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hřiby na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Bn9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Po dlouhém hledání receptu na internetu jsem narazil na tenhle, vyzkoušel a je to opravdu vynikající, můžu doporučit. :yes::-)

tak to vypadá skvěle!!! máme hrozně rádi houby a věci na paprice, takže super recept, až najdu první houby, vyzkouším!!! už teď mám na to velkou chuť!:yes:

Děkuju:-)
Jani - to jsi mě pobavila:-D:-D, ale jestli je to Tvé přání, můžu Ti nějakého hříbka na papriku posadit:-)):-D:-D
Vašku - vyzkoušej, chce to ale opravdu pevné houby, protože nahrazují maso, tak aby nebyly " rozpatlané ";-)

Maruško, jak jsem rolovala obrázek:-)), tak jsem myslela, že tam budou jen hříbky posazené na sladké paprice:-)), jako na sáčku a říkám si, zase nějaký vtípek!:-)) Nádhera:-!;-):yes:

Tak to neznáme a naTUTO to vyzkouším a pak se ozvu. Je to zase nové jídlo z hub pro naší rodinu. Jsem na to moc a moc zvědavej. Zatím +bodík 8

vypadá to moc dobře,určitě vyzkouším,máme houby moc rádi:yes::yes::yes::-p+5

Ty hribecky jsou uzasne! To je nadhera...Ukladam, i kdyz nemam cerstve, snad to muzu udelat i ze susenych??:yes:

:-p:yes:+6

Dneska jsme našli krásné hřiby,tak zítra vyzkouším,už se těším.:yes:

rozhodně to vypadá moc lákavě:-*....zkusím:yes:

u všech čertů, to vypadá velmi jedle..mllask:-p :yes:

Hned bych s radosti ochutnala. Hub je hodne, ja je mam rada a fotecky vypadaji lakave. Posilam 3. bodik. :yes::-K

Zdeni, já ji kupuji vždycky někde u stánku s kořením, ale jde objednat např. u Koření u Antonína. Posílám Ti na ni odkaz z jejich stránek a děkuji za pochvalu a bodík http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323 :-)

Tak to musí být jistě moc dobré:-p. Chci se jen zeptat co je to uzená paprika a kde ji dostanu koupit ?

Tématické fráze:
recepty z hribu, hřiby recepty, houby na paprice, recepty hřiby, recepty na hřiby, hřib pravý recepty, pravé hřiby recepty, hrib pravy recept, jídla z hřibů, hřiby recept, houby hřiby recepty, hřiby, recept hřiby, recepty z pravých hřibů, co uvařit z hřibů, pravé hřiby recept, jídlo z hřibů, co uvařit z pravých hřibů, recepty s hřibů, recepty prave hřiby

Suroviny:
houba hřib, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, smetana, máslo, mouka, vývar drůbeží, sůl, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu