Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 747 kJ / 3 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 3,16 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 804,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce dobře omyjeme, neloupeme, nakrájíme na větší kostky (asi 2x2 cm). Vložíme do pekáče, přidáme koření, cukr, tresť a podlijeme. Pečeme odkryté v troubě při 170°C, občas promícháme. V případě potřeby podlijeme troškou vody. Pak vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.
Krok 2: Když je směs vlažná, lžičkou ji vkládáme do ledových tvořítek nebo menších kelímků s víčky. Zamrazíme. Směs je husté konzistence a je lepkavá, takže ji lze postupně z kelímků odebírat lžičkou. Na hrnek o objemu 230 ml dáváme 4 lžičky směsi, není třeba doslazovat.
Zveřejněno 17. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražený pečený čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZwK
Moje poznámka
Mražený pečený čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZwK
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený čaj z broskví,
pečený čaj ze zmraženého ovoce,
pečený čaj z mraženého ovoce,
pečený čaj,
pečený čaj z broskví recept,
pečený čaj recept,
peceny caj s broskvi,
pečený čaj broskve,
jak zavařit pečeny čaj,
peceny caj z pekarny,
zavařování pečeného čaje,
malinový pečený čaj recept,
rybízový pečený čaj,
boruvkovy peceny caj recept,
peceny rybizovy caj,
pečený čaj top recepty,
pečený jahodový caj,
uchování jablek přes zimu,
uchování broskví,
mrazeny caj
Suroviny:
broskve,
ostružiny,
jahody,
jablko,
skořice,
skořice celá,
koření hřebíček,
cukr,
cukr vanilkový,
tresť rumová,
tresť vanilková,
voda
Komentáře (29)