Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,79 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 43,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká krůta na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg45
Moje poznámka
Divoká krůta na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kg45
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 3 minutami
Pečené kuře
Lucek před 15 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 16 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 19 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 25 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 29 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 37 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 50 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
krůta na celeru,
recepty babicovy pečená krůta,
krůta recept,
pomalu pečená krůta,
pomalu pečená krůta recept,
recepty krůta,
babicovy dobroty ze dne 22.9.2013,
pečená divoká krúta,
kruta recepty,
recept na divokou krůtu,
pečená krůta na celeru,
krůta s celerem,
sváteční krůta,
krůtí maso stehna vykostěná recepty,
kruti na celeru,
krůtí maso na celeru,
recept krůta,
sváteční krůta recept,
recepty celer,
recepty z celeru
Suroviny:
stehno krůtí,
cibule,
celer,
sůl,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
šalvěj,
balsamico,
sádlo
Komentáře (11)