Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,34 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Podáváme např. s bramborovou kaší. Žampionové ragú položíme na jednotlivé porce masa.
Zveřejněno 19. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Moje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Tématické fráze:
česko vaří s polreichem,
vaření s polreichem,
vaříme s polreichem,
česko vaří s polraichem,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec podle pohlreicha,
recepty vaříme s polreichem,
recepty cesko vari s polreichem,
česko vaří s poloraichem,
cesko vari s polrajchem,
vepřové plátky v omáčce,
vařime s polraichem,
vaření s polraichem,
vareni s polorajchem,
dusene platky vepřové,
vepřové plátky omáčka,
vepřové plátky dušené,
varime s polorajchem,
cesko vari s polorajchem,
vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
rajče pečené,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
bujón zeleninový,
žampióny,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
lusk paprikový,
cibulka jarní,
olej olivový,
máslo,
sádlo,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (43)