Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,34 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Podáváme např. s bramborovou kaší. Žampionové ragú položíme na jednotlivé porce masa.
Zveřejněno 19. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Moje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 29 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
česko vaří s polreichem,
vaření s polreichem,
vaříme s polreichem,
česko vaří s polraichem,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec podle pohlreicha,
recepty vaříme s polreichem,
recepty cesko vari s polreichem,
česko vaří s poloraichem,
cesko vari s polrajchem,
vepřové plátky v omáčce,
vařime s polraichem,
vaření s polraichem,
vareni s polorajchem,
dusene platky vepřové,
vepřové plátky omáčka,
vepřové plátky dušené,
varime s polorajchem,
cesko vari s polorajchem,
vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
rajče pečené,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
bujón zeleninový,
žampióny,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
lusk paprikový,
cibulka jarní,
olej olivový,
máslo,
sádlo,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (43)