Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,34 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Podáváme např. s bramborovou kaší. Žampionové ragú položíme na jednotlivé porce masa.
Zveřejněno 19. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Moje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 8 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 8 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 8 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 10 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 10 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 11 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 11 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 hodinami
Tématické fráze:
česko vaří s polreichem,
vaření s polreichem,
vaříme s polreichem,
česko vaří s polraichem,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec podle pohlreicha,
recepty vaříme s polreichem,
recepty cesko vari s polreichem,
česko vaří s poloraichem,
cesko vari s polrajchem,
vepřové plátky v omáčce,
vařime s polraichem,
vaření s polraichem,
vareni s polorajchem,
dusene platky vepřové,
vepřové plátky omáčka,
vepřové plátky dušené,
varime s polorajchem,
cesko vari s polorajchem,
vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
rajče pečené,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
bujón zeleninový,
žampióny,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
lusk paprikový,
cibulka jarní,
olej olivový,
máslo,
sádlo,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (43)