Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,34 g |
| Tuky | 19,70 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Podáváme např. s bramborovou kaší. Žampionové ragú položíme na jednotlivé porce masa.
Zveřejněno 19. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Moje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 33 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 54 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
česko vaří s polreichem,
vaření s polreichem,
vaříme s polreichem,
česko vaří s polraichem,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec podle pohlreicha,
recepty vaříme s polreichem,
recepty cesko vari s polreichem,
česko vaří s poloraichem,
cesko vari s polrajchem,
vepřové plátky v omáčce,
vařime s polraichem,
vaření s polraichem,
vareni s polorajchem,
dusene platky vepřové,
vepřové plátky omáčka,
vepřové plátky dušené,
varime s polorajchem,
cesko vari s polorajchem,
vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
rajče pečené,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
bujón zeleninový,
žampióny,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
lusk paprikový,
cibulka jarní,
olej olivový,
máslo,
sádlo,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (46)
Recept už je uložený v mý zlatý pokladnici.