Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,66 g |
Tuky | 20,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 18,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Moje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 4 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze zveriny,
zverina recepty,
kolouch se šípkovou omáčkou,
zvěřina na černém pivě,
recepty zvěřina kolouch,
zvěřina na šípkové omáčce,
recepty zveřina,
kolouch recepty,
jelen sika zverina,
zverina na cernem pivu,
zvěřina recepty jelen sika grilování,
recepty s koloucha,
recepty na zvěřinu,
zvěřina recepty kolouch,
špikované hovězí maso na pivě,
jelen sika recepty ze zvěřiny,
recept zvěřina,
kančí kýta na pivu,
zvěřinové recepty,
sika zverina recept
Suroviny:
kýta jelení,
cibule,
výpek,
cibulka,
tymián čerstvý,
jalovec,
protlak rajčatový,
zavařenina šípková,
vývar,
pivo černé,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (35)