Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 435 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 420 min

435 min (15 min příprava + 420 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 412 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny172,05 g
Tuky36,60 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 814 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy7,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa. Krok 2: PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin. Krok 3: Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.

Zveřejněno 27. 10. 2013

Poznámka autora Dooga

PL - polévková lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArRp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArRp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
Dávám bodík!

Vašíku to je nádhera:-K:-p:yes:

Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí.:-8 Nicméně krustička musí být lahodná.:-p;-) Bodík.:yes:

Nádhera :yes::yes::-K

Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota:yes::yes: a tady navíc ještě oku lahodící:-K

Nádherně upravené výborné masko:yes::-K

Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul:yes::yes::yes:.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...:-D

Tak to je recept na 1***

No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.

Jí, já Ti zapomněla dát bod:-8 Okamžitě napravuji;-)

:-O:yes::yes::yes::-K:-K:-K

:-p:-p:-p,moc,moc povedené :yes::yes::yes:

:-O To je krása :yes::-K

vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná:yes::yes: moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku:-K:yes:

Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.;-)

Tématické fráze:
jak udělat výbornou rostenou, horní roštěná, horní roštěnec recepty, pomalý hrnec, vídeňská roštěná v pomalém hrnci, roštěná recept, jak udělat z rostenky smes, roštěná recepty, recept horni roštěnec, roštěná na šalvěji, hovezi horni recepty, vysoky rostenec v pomalém hrnci, rostena v pomalem hrnci, vysoky rožtenec v ph, roštěná směs, hovězí zadni s krustou, horní roštěná - recepty, hovězí roštěná krusta, roštěnec s krustou, jak udělat měkký roštěnec

Suroviny:
roštěnec vysoký, hořčice dijonská, pepř, šalvěj, máta, sůl, olej, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu