Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 676 kJ / 2 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 345,04 g |
| Tuky | 149,50 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Moje poznámka
Hovězí líčka na sušených rajčátkách s česnekem a černých olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgGK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 41 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ličky,
hovězí líčka s olivami,
hovezi lička,
recept s hovězími líčky,
hovězí na fazolkách s celerem,
jak pomalu peci hovězi lička,
hovězí na sušených rajčat,
sušené račata,
hovězí olivy,
hovězí líčka recepty,
hovezi s olivami,
recepty na černý kořen,
hovězí na olivy,
recepty s hovězími líčky,
recept hovězími líčky,
top recepty hovězí líčka s olivami a kapary,
hovězí líčky recepty,
sušené olivy v nálevu,
černe olivy recepty,
líčka z mořského ďase
Suroviny:
líčka hovězí,
rajče sušené s česnekem,
slanina,
cibule,
vývar hovězí,
pepř mletý,
olivy černé,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl
Komentáře (18)
Nadi, černé olivy vyndám stranou před pasírováním a pak je vrátím zpět do šťávy
pasíruješ i s těmi olivami a pak přidáš nové, nebo jak
Jana Remkova:Jani,ze zadního je to škoda,z kližky to bude krásně šťavnaté taky
Jen problém s líčky