Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Tempura je pokrm z masa či zeleniny, smažený v jemném těstíčku. Pro skvělý výsledek je nezbytné, aby bylo těstíčko vychlazené, proto se do něj často přidává led. Díky teplotnímu šoku při smažení získáme skvělé křupavé kousky masa a zeleniny, které si zachovávají svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 3,17 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 61,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Moje poznámka
Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxXz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
horkovzdušna friteza recepty,
recepty pro horkovzdušnou fritézu,
recepty na horkovzdusnou fritezu,
recepty na vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty horkovzdušná fritéza,
vaření v horkovzdušné fritéze,
recepty do horkovzdušné fritézy,
kapr ve fritéze,
treska v tempuře,
ryba v tempuře,
recepty z horkovzdušné fritézy,
recepty pro horkovzdušná fritéza,
recepty pro fritezy,
recepty v horkovzdušná fritéza,
recepty pro horkovzdusne fritezy,
kapr v horkovzdušné fritéze,
horkovzdušná fritéza smažený sýr,
smažený sýr z horkovzdušné fritézy,
rybí polévka z kapra,
domácí zavináče
Suroviny:
kapr,
škrob bramborový,
sůl,
citron,
paprika sušená uzená,
koření chilli,
bílek,
led,
cuketa,
brambory,
olej olivový,
olej řepkový,
krém balsamico
Komentáře (24)
Danielko, i tobě děkuji
Kapr v zemích Českých není moc in, ale já ho mám ráda celoročně a takto upravený je velmi chutný