Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 179 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 35,98 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 19,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanou a hruškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGKG
Moje poznámka
Těstoviny se smetanou a hruškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGKG
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 5 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 25 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 26 minutami
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 28 minutami
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 30 minutami
Pečený losos v alobalu
vanilj před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Efka17 před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 3 hodinami
Banánový koláč podle R.Vaňka
TerezaD před 3 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát s hruškou,
drštková polévka od hrušky z kuřecích kůžiček,
dršťková polévka z kuřecích kůžiček,
testoviny s hruskami,
testoviny se smetanou,
jídlo s hruškou,
kureci prsa s hruškou a smetanou,
hruška drůbeží kůžičky,
dršťková polévka z drůbežích kůžiček,
dršťková z kuřecích kůžiček,
dršťková polévka z kůžiček,
jídla z kuřecích kůžiček,
salát z kuřecích kůžiček
Suroviny:
těstoviny,
rukola,
prsa drůbeží,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
petrželka,
hruška,
smetana na vaření,
sýr camembert
Komentáře (9)