Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku dáme trochu vody a do ní badyán, skořici, hřebíčky, hrozinky, citrónovou kůru (jednu čaj.lžičku) a cukr dle chuti.
Krok 2: Vše povaříme cca 10-15 minut. Potom přilijeme víno a počkáme až se začne dělat pěna. Ihned odstavíme, nalejeme do skleniček.
Zveřejněno 24. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svařák samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXZ7
Moje poznámka
Svařák samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXZ7
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 1 minutou
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší svařák,
svařák s džusem,
nejlepší svařák recept,
jak se dělá svařák,
recept na svařák,
svařák recept,
svařák z becherovky,
recepty pro samotáře,
svařák z griotky,
svařák za studena,
recept svarak,
jak se děla dobrý svarak,
svarak,
peny svařak,
svařák nejlepší,
jak dělá svařák,
svařák z čaje recept,
nejlepsisvarak,
nejůepší svařák recept,
recept na nejlepší svařák
Suroviny:
víno,
badyán,
skořice,
koření hřebíček,
rozinky,
kůra citronová,
cukr
Komentáře (10)