Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,60 g |
Tuky | 59,69 g |
Vláknina | 33,70 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 17,43 g |
Sacharidy | 169,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavský bramborový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2K
Moje poznámka
Šumavský bramborový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2K
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 5 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 8 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 10 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborový nákyp,
bramborový nákyp se zelím,
šumavský pekáč,
pastevecký koláč,
šumavský šterc,
bramborový sterc,
nákyp z brambor,
šumavský bramborový salát,
bramborový nákyp recept,
recept bramborový nákyp,
nákyp se zelím,
recept na bramborový nákyp,
šumavský bramborový knedlík,
nakyp z bramborove kase,
šumavské zelí,
pangasius recept,
bramborový nákypse zelim,
bramborové recepty,
šumavské koláče,
nákyp bramborový
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
maso uzené,
smetana zakysaná,
cibule,
mléko,
víno bílé,
máslo,
olej,
ořech muškátový,
majoránka,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (15)