Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 428 kJ / 4 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,55 g |
Tuky | 344,00 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 233,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oplatkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPB4
Moje poznámka
Oplatkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPB4
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 13 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 18 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 9 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 10 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 10 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 11 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 12 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 13 hodinami
Tématické fráze:
oplatkový řez,
recepty na plněné dortové oplatky,
oplatkovy dort,
plněné dortové oplatky,
oplatkové řezy,
oplatkové cukroví,
oplatkový dort recept,
plněné dortové oplatky recept,
krem na oplatkove rezy,
oplatkový dort s marmeládou,
slepené oplatky,
oplatkový korpus,
cukroví z dortových oplatků,
oplatková dorta,
recept na plněné dortové oplatky,
oplatkovy,
oplatkové řezy plněné,
oplatkove korpusy,
oplatková rezi,
oplatkove rezi
Suroviny:
mléko,
cukr,
cukr vanilkový,
kokos,
máslo,
oplatky dortové,
marmeláda,
piškoty,
sirup
Komentáře (14)