Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 554 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,79 g |
Tuky | 191,78 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 572 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 8,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5l0
Moje poznámka
Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5l0
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 34 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 37 minutami
Argentinská křídla
wimra před 59 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na hřibkach,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí nožina,
hovězí kližka recept,
nožina recept,
hovězí na hříbkách recept,
hovězí plátky na hříbkách,
hovezi klizka na susenych houbach,
rizoto z kližky,
hovězí maso na hříbkách,
dušená kližka,
hovězí nožina recepty,
hovězí kostky na hřibkach,
dušené hovězí,
nožina na houbách,
důšená kližka s houbami,
hovězí kližka na houbách,
hovězí nožina recepty,
jak se dela hovezi na hribkach
Suroviny:
kližka hovězí,
špek valašský,
olej,
cibule,
hříbky sušené,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
voda,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (29)