Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešná znojemská do 100,-

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janina mamina janina mamina

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 205 kJ /
527 kcal
Bílkoviny50,39 g
Tuky28,17 g
Vláknina5,34 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 648 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy16,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji. Krok 2: Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka. Krok 3: Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, salámek, lžíci hořčice. Krok 4: Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Zveřejněno 4. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qmk0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qmk0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Anna Kocikova:Aničko,já většinou dělám taky vepřovou znojemskou,při dnešních cenách hovězího masa je i hovězí guláš vzácnost...zítra ho máme na nedělní oběd,ale je pravda,že hovězí kupuju opravdu málo.
Janina-mamina...recept je dobrý,znám a taky vařím.posílám bodík;-)

Anna Kocikova: Děkuji moc :)

Jančo,vzpomněla jsem si,že jsem tady nedávno viděla Tvou rychlovku;-)Také občas tyto"falešné znojemské"dělávám a je to opravdu k jídlu:-*
Dnes byla i u nás,jen jsem místo hovězího masa,které jsem neměla,použila vepřové.Snad to nebude vadit vzhledem k uvedené kategorii:-)
Posílám Ti+5 a pár fotek.Až budeš mít vlastní,tak ty své odstraním;-)

Znojemská pro 4 za 100,-:-?
A proč "falešná":-?
A proč ne:-?
...a dokonce i bez té 1/2 kuřátka:-))

1/2 kg kravího masa klidně z prdelky = 80,-
2 jajka = 6,40
cibule = 1,50
okurky = 5,-
hořčice = 2,- (Já by nedával)
suma = cca 95,-
...a to zbylo eště pár kaček aj na kořenovku s bobkem, či dva bobky a 1PL mouky!:-))

Frantiska::yes::-D

bez masa a junioru by to bylo jeste levnejsi

magdalenka: No jelikož to má být levný a falešný tak to dodělávám tím juniorem jinak ten prodávají jak v kauflandu tak i v BILLA

Anna Kocikova: Aničko, děkuji za radu. Salám vyzkouším v polévce.:-)

JanaB1:Janko,myslím,že autorka receptu zakoupila kuřecí salám Junior v Kauflandu,kde se prodává ve 400g štangličce,také ho tam kupujeme:-)

spagetka:Ladi,tak nám tento Junior chutná;-)Dávám ho do bramborového guláše,gulášovek,nahrubo nastrouhaný do pomazánek,na utopence...aj.Ale nejvíc nám chutná syrový a hlavně vnoci,ukousnutý z ledničky:-8:-D:-D

Rozumiem dobre, že 158 g mäsa pre 4 osoby?

janina mamina: Prosím vás, kolik to je polovina juniora? ;-)

spagetka: Bez kosti z Billa dodává to Vocílka

janina mamina: 0,158kg hovězího na polévku na tácku? V jakém marketu? a s kostí nebo bez kosti?

tejaja: Koupila jsem si balené na tácku :yes: ;-)

tejaja::-D:-D

Načíst další komentáře (6)

Tématické fráze:
falešna znojemska omačka, recepty do 100kč, recepty do 100, recepty za 100kč, znojemská s kuřecím, falešná znojemska omáčka recept, znojemska omacka bez masa, recepty do 100 kč, oběd do 100 kč, znojemská levná, recepty s cenou, kuřecí znojemská, oběd do 100kc, obed za 100kc, španělský ptáček kluci v akci, kluci v akci španělský ptáček, falesna omacka k masu, znojemská omáčka top recepty, obědy do 100kc, znojemska bez masa

Suroviny:
junior kuřecí, maso hovězí na polévku, cibule, vejce, okurky sterilované, hořčice, sůl, pepř mletý, olej, rýže

Přidat fotografie receptu