Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 977 kJ / 5 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 343,59 g |
| Tuky | 480,08 g |
| Vláknina | 34,46 g |
| Cholesterol | 837 mg |
| Sodík | 879 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 60,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Moje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 9 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 9 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 11 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 12 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 12 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí guláš od zdeňka pohlreicha,
hovezi krk gulas,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí guláš s paprikou,
hovězí guláš zdeňka pohlreicha,
hovězí krk recepty,
jak se zbavit pálivosti guláše,
hovězí krk bez kosti,
zdeněk pohlreich hovezi gulas,
jak se zbavit pálivosti v jídle,
jak zbavit jidlo palivosti,
hovězí krk,
rozdil mezi kajenskym peprem a chilli,
jak se zbavit palivosti,
jak se zbavit pálivosti jídla,
hovězí krk na guláš,
guláš z krku,
hovězí guláš,
jak zbavit papriku pálivosti
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pepř cayenský,
saturejka,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (25)
Tá samozrejme do gulášu nepatrí!