Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 177 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj první aspikový amaroun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BL3
Moje poznámka
Můj první aspikový amaroun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BL3
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Koláč z rýžové mouky s citronovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky na slanině, česneku a majoránce
Přidáno před 4 hodinami
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České housky-rohlíky
Ivabou před 31 minutami
Vepřová játra na cibulce
Lasulena před 1 hodinou
Nekynuté mini langoše
Michaela87 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Michaela87 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Michaela87 před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
Michaela87 před 1 hodinou
Králík na smetaně
Michaela87 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
Michaela87 před 1 hodinou
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Michaela87 před 1 hodinou
Holandské řízky
Michaela87 před 1 hodinou
Tématické fráze:
recept moderátora hrušky pivní rohlíky,
recept aspiku,
aspikový dort recept,
jak udělat aspikový dort,
v aspiku recepty,
forma na amaroun,
amaroun,
forma amaroun,
pytlik na tlacenku,
aspikové bábovičky,
recepty amaroun,
aspiky recepty,
forma na amaroun,
aspikový dort narozeninový,
co je amaroun,
sýr amaroun,
dávej si pořádně jidlo,
želatinový dort amaroun,
aspikové vejce,
hruška recepty aspiková vejce
Suroviny:
šunka,
salát,
okurky sterilované,
sýr plátkový,
mrkev,
vejce,
petrželka,
voda,
ocet,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cukr,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (7)