Suroviny
Porce: 10-16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,83 g |
Tuky | 26,11 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 260,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Moje poznámka
Těsto na pizzu z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQR3
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 11 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 2 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 3 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 10 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 10 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 10 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 12 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 12 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 14 hodinami
Tématické fráze:
rychlé těsto na pizzu,
nejlepší těsto na pizzu,
nejlepší kynuté těsto na pizzu,
příprava těsta na pizzu,
original testo na pizzu,
klasický recepty na pizzu,
těto na pizzu,
originál pizza těsto,
těsto na pizzu ze sušeného droždí,
rychlý recept na pizzu,
recepty itálie,
originál těsto na pizzu recept,
co dát na pizu,
testo na pizu,
pizza těsto recept bez droždí,
italské těsto na pizzu,
predpis na pizzu testo,
pizza jako z italie,
těsto na pizzu original,
těto na pizu
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
sůl,
olej olivový,
cukr
Komentáře (19)