Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Celerový salát pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Přidáno před 5 hodinami
Silvestrovský lososový tatarák
Přidáno před 5 hodinami
Banánové lívanečky z kefíru
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčený vajíčkový salát
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený květák v listovém těstě
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak správně zamrazit zbylé cukroví? Při vhodném postupu vydrží chutné skoro až do Velikonoc
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Náš život s celiakií: Bezlepkové Vánoce s Áňou aneb Jak jsem pekla perníčky a jak jsem objevila recept na super bagetu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky pečené s marinádou
Marek_Bláha před 2 hodinami
Košíčky tety Vlasty
Kava 2 před 4 hodinami
Domácí nudle
Kava 2 před 4 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lucy.komi před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
mafinka888 před 7 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
TondaJ před 8 hodinami
Karbanátky z brambor a balkánského sýra
trener před 9 hodinami
Krémová polévka z rybího filé
Kajkajak před 11 hodinami
Plátky vepřové panenky podle asijské kuchyně
Lucie1001 před 11 hodinami
Černá čočka Beluga se zeleninou a uzeným masem
Teomi před 14 hodinami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (11)