Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 077 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
Tuky | 285,68 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,95 g |
Sacharidy | 13,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Moje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 34 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 41 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 48 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kachny,
stahování divoké kachny,
jak stáhnout divokou kachnu,
vnitřnosti z kachny,
pastika z divokych kachen,
stazeni divoke kachny,
kachní paštika recept,
paštika z holoubat,
stahování kachny,
recept na divokou kachnu,
kachni noha myslivecky,
paštika z pečené kachny,
kachní paštika z masa,
stahování kachen,
divoké kachny,
divoká kachna recept,
jak stahnout kachnu,
paštika z divoké kachen,
stazeni kachny,
recepty na divokou kachnu
Suroviny:
kachna divoká,
máslo,
játra kuřecí,
plec vepřová,
víno červené suché,
tymián,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mandle plátkové,
slanina
Komentáře (13)