Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 963 kJ / 3 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,95 g |
Tuky | 204,10 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 7,47 g |
Sůl | 18,55 g |
Sacharidy | 387,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny nejdřív tekuté, potom sypké, zapneme program Těsto.
Krok 2: Po vykynutí těsto prohněteme, rozkrájíme na kusy a uděláme bochánky, které necháme na plechu ještě chvíli kynout.
Krok 3: Potom bochánky uprostřed rozřízneme, vymázneme hořčicí, vložíme půl nožičky párku, položíme Anglickou slaninou a pomažeme směsí oleje a koření.P ečeme asi půl hodiny na 200°, podle trouby, protože každá peče jinak.
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0PO
Moje poznámka
Francouzské housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0PO
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
francouzsky rohlik,
francouzske rohliky,
francouzské rohlíčky,
francouzské rohlíčky recept,
francouzský rohlík recept,
domácí rohlíky a housky se slaninou,
francousky rohlík,
domácí žemle albert,
domácí housky se slaninou,
rohlík s dírou,
francouzky rohlík,
zapečeny parek v housce,
francouzsky rohliky,
housky se slaninou z domácí pekárny,
domací housky albert,
francouzsky parek,
recept na francouzský rohlík,
francouzské housky z domácí pekárny,
francouzské rohlíky recept,
albert housky
Suroviny:
mouka,
mouka hladká,
kefír,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
droždí,
hořčice,
párky,
slanina anglická,
olej,
koření grilovací,
chilli
Komentáře (6)