Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 837 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušku oloupeme, překrojíme napůl a vyřízneme jadřinec. Dáme do kastrólku s vodou, do které přidáme cukr. Hruška by měla být celá pod vodou. Přidáme skořici, badyán a hřebíček. Vaříme do té doby, než je hruška měkká.
Krok 2: Hrušku dáme na zapékací talíř, potřeme medem, posypeme nakrájenými mandlemi a dáme do trouby na gril. Necháme hrušku zezlátnout, Po vyndání z trouby dáme do vykrojeného jadřince brusinky, a na ně zakysanou smetanu. DOBROU CHUŤ :-)
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5yz
Moje poznámka
Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5yz
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 9 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná hruška,
hruška s brusinkami,
grilované hrušky,
hrušky jako příloha,
hruška jako příloha k masu,
hruška grilovaná,
hruska k masu,
grilovana hruska v karamelu,
pečená hruška se zakysanou smetanou,
hrušky s brusinkami,
hrusky na grilu,
hrušky k masu,
hruška příloha,
hruška jako příloha,
hruska s brusinkama,
grilovaná hruška k masu,
grilované hruška,
grilovaná hruška recept,
te.cz.recepty hruška,
hruska na vine se zakysanou
Suroviny:
hruška,
voda,
cukr,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
med,
brusinky,
smetana zakysaná,
mandle
Komentáře (15)
Zkuste někdy ožehnout čerstvý ananas.
Jako součást přílohy k masu (z pohledu zásad dělené stravy) je ideální
To kdyby znalo panstvo na Buchlově, tak ušetřilo za pověstné korýtko... (omlouvám se, na gastroforum toto není příliš cimprlich)