Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 799 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,25 g |
| Tuky | 106,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,10 g |
| Sůl | 7,75 g |
| Sacharidy | 9,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roláda a la pytlácká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjGm
Moje poznámka
Kuřecí roláda a la pytlácká pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjGm
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 12 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 32 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí roláda doba pečení,
doba pečení kuřecí rolády,
jak dlouho se peče kuřecí roláda,
kuřecí roláda,
pytlácká hovězí pečeně,
kuřecí rolada peceni,
roláda bez pečení,
jak dlouho pect kureci roladu,
doba pečení rolády,
jak se pece kureci roláda,
jak dlouho péci kuřecí roládu,
kureci rolada a její naplneni,
pečeňí roláda,
jak dlouho se peče kuřeci rolada,
jak se peče kuřecí roláda,
roláda z kuřete doba pečení,
pytlácká vepřová pečeně,
pytlačka,
roláda bez peení,
kuřecí pečené
Suroviny:
kuře,
slanina anglická,
sýr plátkový,
česnek,
paprika čerstvá červená,
hořčice,
koření grilovací,
sůl
Komentáře (10)