Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb.
Zveřejněno 19. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Moje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 7 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 8 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 5 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 6 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 6 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 6 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 6 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 7 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 8 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 8 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
bigos,
zkušenosti s pomalým hrncem,
jak uvařit bigus,
plecko recepty bigos,
bigus,
bigos nejlepší recept,
bigos z pomaleho hrnce,
bigos podle tadeusza,
bigos v ph,
recept z pomalém hrnci,
ph recept bigos,
moučníky v pomalém hrnci,
recept plný hrnec,
bigos podle pana tadeusza,
cerstve zeli v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty moučníky,
pomalý hrnec t recepty,
který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny:
zelí,
zelí hlávkové,
klobása,
maso králičí,
skelet kuřecí,
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
víno červené,
sádlo,
škvarky,
koření,
koření oregáno,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá
Komentáře (44)