Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb.
Zveřejněno 19. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Moje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
JanaK24 před 40 minutami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 1 hodinou
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 1 hodinou
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 1 hodinou
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 7 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 9 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
bigos,
zkušenosti s pomalým hrncem,
jak uvařit bigus,
plecko recepty bigos,
bigus,
bigos nejlepší recept,
bigos z pomaleho hrnce,
bigos podle tadeusza,
bigos v ph,
recept z pomalém hrnci,
ph recept bigos,
moučníky v pomalém hrnci,
recept plný hrnec,
bigos podle pana tadeusza,
cerstve zeli v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty moučníky,
pomalý hrnec t recepty,
který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny:
zelí,
zelí hlávkové,
klobása,
maso králičí,
skelet kuřecí,
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
víno červené,
sádlo,
škvarky,
koření,
koření oregáno,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá
Komentáře (44)