Suroviny
Porce: cca 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 168 kJ / 3 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,52 g |
| Tuky | 117,05 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 822 mg |
| Sodík | 6,34 g |
| Sůl | 15,88 g |
| Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Moje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Tématické fráze:
koblihy plnene merunkama,
koblihy recept,
aby koblihy nevytekly,
koblihy s hermelínem,
aby koblížky nevytekly,
koblihy aby nevytekly,
hermelín plněný brusinkami,
plněné hermelin s s brusinkami,
jak udelat koblihy aby se nerozlepily,
nok plněné brusinkami,
kobliha plnena masem,
aby nevytekly koblihy,
smažení koblížků aby se nerozlepily,
šampus s brusinkami,
plněná kuřecí kobliha
Suroviny:
sýr hermelín,
brusinky,
mouka hladká,
cukr,
tuk,
mléko,
vejce,
žloutek,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (10)
Ponorný mixer zv. "tyčák" - mixovat
Food processor - mixovat???
Šlehač - šlehat
Hnětač - hníst
Šlehač s hákama - hníst???
No jo, ale co když je na tyčáku nasazená metla, he?
Máte na TOP zatím 3 rcp... Prosím, znovu si je přečtěte a pokud myslíte že byste podle nich uvařila to co se vám uvařit podařilo, pak je nechte tak jak jsou napsány...
Ale konkrétně u tohoto rcp zasloužíte obdiv za to, jak precizně se vám podařilo těstem obklíčit náplň
A že stačilo napsat do komentáře pod STEJNÝ recept, co tu máte v podobných, něco ve smyslu "dělám to stejně, akorát bez pazmazánu a bez skořice", tak to sem raději ani nepíšu...
Já bych to sice neudělala, ale kdoví
Určitě je to moc dobré
Recept se mi líbí