Postup přípravy
Krok 1: Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 16. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Moje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí file po mlynařsku,
filé po mlynářsku,
pangasius po mlynářsku,
ryba po mlynarsku,
pangas,
játra po mlynářsku,
špagety po mlynářsku,
pangasius recepty,
pangas recepty,
amur po mlynářsku,
filety po mlynářsku,
amur na přírodno,
filet po mlynářsku,
pangasius po mylnářsku,
pangas po mlymářsku,
recepty z pangase,
pangas na přirodno,
veprova jatra po mlynarsku,
pangasius po mlynářsk,
přírodní pangas
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bylinky,
máslo,
brambory,
pažitka
Komentáře (8)