Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kung-Pao

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 568 kJ /
614 kcal
Bílkoviny66,60 g
Tuky16,50 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 621 mg
Sůl2,78 g
Sacharidy49,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do sklenice namícháme worchestr, trochu Maggi a zázvor. Krok 2: Pokrájíme papriku a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Necháme zesklovatět a vyjmeme. Přidáme olej. Do rozehřátého přidáme maso a smažíme 4 minuty. Krok 3: Odstavíme, polijeme směsí, přidáme papriku a koření. Promícháme a 1-2 minuty smažíme. Do hotového přidáme oříšky (nesolíme). Příloha rýže.

Zveřejněno 15. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kung-Pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/bq2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kung-Pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/bq2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Hledala jsem kam bych přidala fotku ... Sem!!!
Protože to snad ani autor ani někteří diskutující nemůžou myslet vážně....mňam....to asi uvařím...:yes::yes:....:-O

Toprecepty jsou nejlepší.:-)):-)):yes:

větší hnus jsem ještě nejedl toho solamylu a worchestru na ten poměr masa co je v receptu to se nedá jíst. Jestli toto někomu chutná tak ať jsi zajde do pravé čínské restaurace na kung pao a bude z toho hotový jaký to je rozdíl

Ba ne, toto není Kung Pao a autora rcp by měli polít těma máčkama a vyválet v peří!

sedlakantonin:
Ano, paprička tam patří, ale neříkejte (nebo říkejte), že jste tam dal i ty papriky... Pokud ano, tak zkuste příště přidat ještě současně i nahrubo krájenou cibuli:yes: Bez těch buráků to bude La c´:-))
http://www.labuznik.cz/recept/kure-la-c-2/

dobrépřidal jsem feferonku :yes::-p:-*

Již několikrát jsem tohle papáníčko dělala. Jak z vepřového, tak z kuřecího masa. Vždy vynikající. Někdy dělám ostřejší variantu - přidávám rozdrcené sušené chilli papričky. :yes::yes::-K

Arašídy se mi trochu připekly a přidala sem plechovku kukuřice a výsledek vynikající !!!
Díky za recepis...

:-p:yes::yes:

mňam,asi to uvaříííím...:-p:yes::-K+5

Musím říct, že vše co z těchto receptů uvařím je skvělé.Děkuju všem za recepty. Dneska jsem uvařila kung pao a jsem nadšená!!!!:-8 :-D:-)):yes:Jen jsem tam dala sojovou omáčku.Dám k tomu kopeček rýže a trochu hranolek.Děkuju paráda:-p:-):yes:

doporučil bych zaměnit worchestr a Maggi za sojovou
omáčku, která patří k čínským pokrmům:-p

Tématické fráze:
vepřové kung pao recept, vepřove kung pao, kungpao, kuřecí kung pao originální recept, kuřecí kungpao recept, recepty z vepřového masa, kuřecí kungpao, vepřové maso recepty, kuřecí kung pao s arašídy, recept kungpao, vepřové kungpao, kungpao recept, kuře kung pao recept, vepřové kung-pao, kung pao z vepřového masa, kurecí kungpao recepty, kunkpao, pravé kuřecí kung pao, kung pao vepřové, pravé kuřecí kung-pao

Suroviny:
maso vepřové, paprika, omáčka worcesterová, zázvor, maggi, solamyl, arašídy, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu