Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krabí pomazánka jinak

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 889 kJ /
929 kcal
Bílkoviny69,90 g
Tuky48,00 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 2,53 g
Sůl5,80 g
Sacharidy52,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krabí tyčinky necháme rozmrazit, nadrobno nakrájíme a rozmačkáme vidličkou. Krok 2: Poté je v misce vymícháme s tvarohem, cottage sýrem a tatarkou do kompaktní směsi. Krok 3: Dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem. Pokud je pomazánka příliš hustá, můžeme ji nastavit ještě bílým jogurtem nebo jen troškou vody. Můžeme vše vyšlehat i mixérem pro krémovější konzistenci. Krabí pomazánka natřená na celozrnné pečivo se hodí se při redukci váhy jako snídaně, při udržovacím režimu i jako svačina. Pomazánku je možné připravit i bez tatarky, ale při tomto malém množství si ji můžete dopřát i při redukčním režimu.

Zveřejněno 21. 2. 2014

Poznámka autora Institut…

Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 21 letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krabí pomazánka jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v500

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krabí pomazánka jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v500

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Jednou, poprvé a naposled jsem ty tyčinky ochutnal a už mi nesmí do baráku. :no:

nesprávny názov 21. 2. 2014 21:08
máte nesprávny a mätúci názov, "krabie tyčinky" surimy obsahujú 0,0 NIČ kraba možno tak vodu v ktorej plával krab:-D:-D:-D:-D

a keď sa oháňate brnenským inštitútom a dokonaca WHO tak prosím nezavádzajte nesprávnou terminológiou!

:-p:yes:

:-p Už ji mám vytištěnou :yes::yes::yes:

Super:-p:yes:

:yes::yes::yes:

:yes::yes::-p

Tématické fráze:
jak připravit krabí tyčinky, krabí pomazánka s tvarohem, surimy tyčinky, krabí pomazánka, tyčinky surimy, pomazánka z krabích tyčinek s jogurtem, krabi pomazanka recept, pomazanka ze surimy tycinek, surimy recepty, surimy tyčinky recept, krabí pomazánka se sýrem, pomazánka z krabích tyčinek s tvarohem, pomazánka a la krab, tycinky surimy pomazánka, pomazánka ze surimy, pomazánka z krabích tyčinek ladi hrušky, krabi pomazánka s jogurtem, tvarohova pomazanka s surimi tycinkami, krabi, jak pripravit pomazanku s krabích tyčinek

Suroviny:
krabí tyčinky, tvaroh měkký, sýr cottage, tatarská omáčka, šťáva citronová, sůl, pepř bílý

Přidat fotografie receptu