Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 068 kJ / 5 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,22 g |
Tuky | 210,07 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 792,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Moje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 14 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 5 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 5 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 6 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 7 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 8 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 9 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 9 hodinami
Tématické fráze:
linecké dortíčky,
linecké dortíky,
moka dortíčky,
italské dortíčky,
linecké cukroví hrníčkové,
hrníčkové linecké cukroví,
hrníčkove linecké těsto,
linecké moka,
linecke prsty,
krém do lineckých dortíků,
linecké moka řezy,
lineck dorticky,
išelský dortík,
krém do lineckých dortíčků,
dortičky z lineckého těsta,
hrníčkové linecké,
linecké cukroví hrníčkový recept,
linecke.dorty,
išelský dort recept,
prsty z lineckého
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
mléko,
žloutek,
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový
Komentáře (3)