Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,28 g |
Tuky | 31,12 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q53G
Moje poznámka
Vepřová játra s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q53G
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 9 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 8 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 12 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
játra s cuketou,
kuřecí játra s cuketou,
drůbeží játra s cuketou,
veprova jatra jako cina,
hovězí játra s cuketou,
vepřová játra a cuketa,
veprova jatra a cuketa recepty,
jatra ala čína,
top recepty játra s cuketou,
vepřová játra čína,
vepřová játra a la čína,
játra a cuketa*recept,
cuketa recepty,
recepty cuketa čína,
restovaná játra,
recepty vepřové játra čína,
čína s vepřových jater,
recept jatra s cuketou,
vepřová játra na čínu,
restovaná vepřová játra na cibulce
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
cuketa strouhaná,
jíška tmavá instantní,
koření čína,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)