Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje gulášová polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie673 kJ /
161 kcal
Bílkoviny4,87 g
Tuky0,39 g
Vláknina10,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na masle osmazime najemno pokrajenou cibuli, zasypeme moukou, 1 PL mlete papriky a pote zalijeme vodou (cca 0.75 l). Krok 2: Brambory oloupeme, pokrajime na kosticky a vhodime do zakladu. Pridame kostku zeleninoveho vyvaru a varime, dokud brambory nezmeknou. Krok 3: Pote vsypeme bylinky (mam susenou smes majoranky, tymianu, oregana, petrzele a bazalky) a na zaver pridame nastrouhane strouzky cesneku. Muzeme dochutit soli, peprem a paprikou.

Zveřejněno 21. 4. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Bylinky jakekoliv, ale predevsim musi byt majoranka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/46O1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/46O1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

:-O

můžu přidat i mleté maso,?

Koubkova: Pokud bez masa nemuzete byt, klidne si ho tam pridejte. Zalezi na vas

Dělávám poměrně často . Někdy bez masa, někdy tam kousek něčeho přidám. <3

Dnes byla k obědu, pochutnali jsme si;-) Posílám bod a foto:-)

Také jdu smíchat bylinky, super nápad.

Tuto"obyč"gulášovku bez uzeniny také občas dělávám:-)Chutná nám a já bodík a fotku posílám:-):-p+5:yes:

:yes::yes:

Severinko, ja jsem vegetarian, proto tu mam dost receptu, do kterych se normalne maso dava, ale ja si je upravuju tak, aby maso nechybelo a chuti se blizilo k tomu, co si matne pamatuji z dob, kdy jsem maso jeste jedla :-D

Tak do gulášové polévky já dávám maso - jakékoliv, když není hovězí, tak klidně uvařím i z předku králíka. A bylinky, jasný ty nesmějí chybět:-K:-K

Sušená směs bylinek musí být výborná. Mám je všechny nasušené zvlášť, hned je jdu smíchat dohromady /aspoň trochu na zkoušku/ a vyzkouším je.

:yes::yes:

Tématické fráze:
gulašova polevka, gulášová polévka recept, gulášová polévka bez masa, gulášová polévka od babičky, gulášová polévka z uzeniny, gulášová polévka s uzeninou, gulášová polévka z uzeniny, recepty polévky gulašova, gulášová polévka s bramborem, recept na gulášovou polévku, gulášová polévka z kotrče, recept gulášová polévka, gulášová polévka se smetanou, gulašove polevky, gulášová polévka speciál, gulášová polévka top recepty, gulášová, gulasova polevka bez cibule, gulášová polévka s parkem, gulášová polévka pro začátečníky

Suroviny:
cibule, česnek, brambory, paprika sušená sladká, bylinky, vývar zeleninový, máslo, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu