Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní stehna na zelí

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 924 kJ /
699 kcal
Bílkoviny2,69 g
Tuky0,38 g
Vláknina6,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy169,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a rajče nakrájíme, brambor nastrouháme, smícháme se zelím a dáme na dno suchého pekáče. Krok 2: Posypeme cukrem a poklademe osolenými a okořeněnými stehny. Krok 3: Pečeme 60 minut při teplotě 180-200°C pod pokličkou. Krok 4: Poté pokličku sundáme a dopečeme dozlatova. Příloha - houskový knedlík.

Zveřejněno 1. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní stehna na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1pG

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní stehna na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1pG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Vynikající <3

Co mohu dát misto tymiánu prosim poraďte.....

Kavkova15: Podle složení a ostatních koření, bych dala špetku majoránky, přidávam taky do zelňačky;-). Ale stejně si myslím, že když tam šoupneš jenom více kmínu, tak to bude super!:-D Některá jídla bez tymiánu uvařit moc nejdou, ale tohle určitě uvařit jde!

magdalenka::-D

Mezi zelí a kachnu dávám pár plátků anglické slaniny:-)

Heluška 2. 9. 2012 08:24
Včera jsem to dělala....:-p naprosto luxusní, hlavně ta chuť zelí!!! Byla jsem zvyklá to dělat jinak, ale takto ochucené je to parádní :yes:

Děkuji za inspiraci, mám tu 2 kachní stehna a do teď sem nevěděla co s nimi. a náhodou mám i domácí kyselé zelí :-) :yes:

Moc dobré!! Dělávala jsem tak pouze kuře, ale kachna je řekla bych skoro lepší. To zelí pod kachnou nemá chybu!! přidávám s dovolením fotečky;-) Plus už jsem dala dříve.

Takto pecenou kachnu dela moje pritelkyne Dacia ze Srbska. Je to tak dobre, ze jsem ji napodobuji a inspiruji se timto receptem k narozeninam meho chlapa.

:-p:-p:yes::yes:

taktohle určitě zkusím-vypadá to mňamozně;-)zdravím:-K

parádní recept :yes:, už si ho fofrem ukládám :-p

No,toto :-p:-p:-p,voní mi to přes monitor :-O:-D

Já tu kachnu zas tak moc nemusím - i když někdy dělávám - ovšem tohle vypadá skvěle. :yes:

Mám hrozný hlad, musí to být mňamka.:-8

Tak to je Sidero recept,kterým si mě dost oslovila a protože hodně podobně to dělám z kuřete a chuť je mi známá rovnou ti posílám bodíka:yes:

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
kachni stehna, kachni stehna recept, kachní stehna na zelí, kachna na zelí, pečená kachní stehna, kačení stehna, kachni stehna recepty, jak dlouho péct kachní stehna, zelí recepty, pecena kachní stehna se zelím, recept na kachní stehna, kačení stehna recept, kachni stehna se zelim, kachna pečená na zelí, kachní stehno, pečená kachna na zelí, recepty kachní stehna, kachni stehna pecena, recept kachní stehna, pečené kachní stehna

Suroviny:
stehno kachní, cibule, brambory, rajče, zelí kysané, cukr, sůl, tymián, kmín celý

Přidat fotografie receptu