Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
Tuky | 34,95 g |
Vláknina | 18,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,61 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 384,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Moje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Nejnovější recepty
Směs hub s medvědím česneku a těstovinami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 11 hodinami
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 13 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 14 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 15 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 18 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 19 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 20 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 20 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 20 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 20 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 21 hodinami
Tématické fráze:
poliš na vodu,
pečivo se sezamem,
poliš,
sezamové pečivo,
sezamove recepty,
sezamove pecivo recepty,
sezamové tyčinky v karamelu recept,
sezamového pecivo,
poliš na pečení,
špička obecná recept,
spicky recept,
kureci prsicka se sezamovou krustou,
poliš pečení,
primapekarna.estranky.cz,
špička obecná rercepty
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
semínka sezamová
Komentáře (25)
A pro některé z vás
- mají velký vliv i na zbarvení pečiva při pečení
- jsou bohaté na enzymy a snadno zkvasitelné cukry, které jsou první potravou kvasinek a urychlují tak jejich množení
- je třeba je přidávat přímo do omládku nebo poliše....při přidání sladového výtažku až do těsta bychom tak využili pouze cukry, v ní obsažené, ale už ne enzymy.
http://www.primapekarna.estranky.cz/img/mid/315/97...