Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pribináček od Ládi Hrušky

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 7 min

7 min (7 min příprava)

Už děti v jedné slavné české pohádce věděli, že výrobky mléčné jsou blahodárné. Připravte i vy doma svým ratolestem vynikající a na práci nenáročný tvarohový dezert vanilkové příchuti, který chutná jako ten kupovaný, s kočičkou.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Dobře vychlazenou šlehačku vyšleháme dohusta. Krok 2: Přidáme vaničku tvarohu a oba vanilkové cukry. Společně dobře prošleháme. Krok 3: Podáváme ihned nebo naplníme do sklenic a uložíme do lednice.

TIP: Nejlepší recepty na oblíbené svačinky pro děti

Zveřejněno 16. 3. 2014

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj: Láďa Hruška

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lLZl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lLZl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (40)

Nema to chybku,s jahodama mňamka

michalec libor:;-)

michalec libor 23. 1. 2016 16:13
..............super.............:yes::yes::yes:

opravdu luxusní nevím proč si maminky tuto namku nedělají maminky pro své děti sami a jsou bez éček.
:-D:-)):yes::yes:

Antonín Súchop 7. 2. 2015 10:17
Je to dobrý nápad, dělal jsem to pro děti již před 50ti lety.

godisek:;-)

Dnes jsem zkusila, da se použít klidně i nízkotučný tvaroh a oproti receptu jsem do toho uvarila vanilkový pudink a je to fakt mňamka. Manžel mi na to chodí do ledničky:-)

sowickaM:;-)

Luxus... s banánem úplně nej :)

suslajda: Ale jdi, ty srandistko!! Proč by mi to mělo vadit? Jsem moc ráda :-);-):yes:

Dneska jsem ho konečně udělala je výborný, bodík už jsem dala teď už jen fotku:-Kkdyby vadilo smažu jí

danka1965:;-)

Tak toto dělávám již několik let, přišla jsem na to náhodou, když mi zbylo trochu ušlehané šlehačky a půlka tvarohu. Teď už dělám cíleně 1 tvaroh polotučný, 1 šlehačka 1 vanilkový - stačí. Dá to tak 3 velké Pribináčky, Bobíky apod., tak je to dle mého názoru docela levnější

Irule::-p;-)

naprosto skvělý pribináček :-p:-p. Recept vyzkoušela dcera a moc se jí to povedlo. Posíláme foto ;-):-):-p:-K:yes:

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
domácí pribináček z tvarohu a šlehačky láda hruška, domácí pribináček podle hrušky, domácí smetánek recept podle hrušky, láďa hruška velký větrník, domácí pribináček z tvarohu, recepty ládi hrušky, pribináček podle hrušky, vetrniky podle ladi hrusky, tncz nova levné recepty ládi hrušky domaci pribinacek, pribinak podle hrusky, tncz nova levné recepty ládi hrušky pribinaček, recepty ládi hrušky vetrniky, domácí pribináček hruška, domácí pribináček z tvarohu a šlehačky láda hruška video, láďa hruška recepty, domácí pribináček, pribinacek.cz, láďa hruška smetánek recept, láďa hruška levné recepty pribiňáček, velký větrník od ládi hrušky

Suroviny:
šlehačka 33%, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu