Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 876 kJ / 1 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,56 g |
| Tuky | 100,97 g |
| Vláknina | 26,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,85 g |
| Sůl | 45,45 g |
| Sacharidy | 92,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyAo
Moje poznámka
Vepřové koleno s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyAo
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 33 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 54 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno,
vepřové koleno recept,
vepřové kolínko s hlívou ústřičnou,
hlíva ustricna recept,
vepřove s hlivou ustřičnou,
vepřové koleno recepty,
pečene vepřove s hlívou ústřičnou,
guláš z vepřového kolena a hlívy ústřičné,
guláš z hlívy ústřičné v pomalém hrnci,
polévka z kolena a hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná v pomalém hrnci,
pomalý hrnec vepřové koleno,
nejlepší pečené vepřové koleno se sosem,
zapečený hrnec s hlívou ustřičnou,
kyselice z pomalého hrnce,
z vypeku veproveho kolena,
vepřovy vyvar s hlivou ustricnou,
recepty vepřová žebra s hlívou ústřičnou,
rozpadajíci se kolínko
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
hlíva ústřičná,
bujón,
koření na vepřové maso,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (6)