Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,14 g |
Tuky | 107,76 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 5,91 g |
Sůl | 14,59 g |
Sacharidy | 71,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku.
Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu.
Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 13. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Moje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Nejnovější recepty
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 22 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborová anna,
pečené bramborové loďky,
zelny lodky,
loďky recept sladké,
syrove lodky,
plněné loďky,
pecene lodky
Suroviny:
brambory,
šunka,
sýr hermelín,
vejce,
sýr eidam,
špenát,
smetana,
koření
Komentáře (2)