Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,18 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagel à la maltská ftira
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlJr
Moje poznámka
Bagel à la maltská ftira
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlJr
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 5 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 8 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
bagel recept,
maltský chléb recept,
maltská kuchyně,
maltská pizza,
recept bagel,
maltska studena kuchyně,
recepty maltske kuchyně,
maltska kuchyně fazolova pomazánka,
maltska kucharka,
recept na bagel,
bagels recept,
recepty bágel,
králik recept z malty,
kralik maltsky recept,
maltska kuchyně recepty,
maltsky chleb,
maltský králík recept,
kuchařka na bagel,
maltský hobz,
tunakovy sandwich
Suroviny:
bagel,
tuňák v konzervě,
rajče cherry,
fazole bílé,
cibulka jarní,
protlak,
bazalka čerstvá,
máta čerstvá,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)