Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 5,20 g |
Vláknina | 12,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 9,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky dobře naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme dijonskou hořčicí. Na maso položíme plátek sýra, čtvrtinu okapaných houbiček, které posypeme kořenící směsí (použila jsem směs Staročeské brambory od Kotányi). Vše pevně zavineme a zajistíme párátkem. Povrch potřeme olivovým olejem a necháme odležet, klidně přes noc.
Krok 2: Masové závitky zprudka opečeme v pánvi ze všech stran (asi 10 minut), podlijeme malým množstvím vody a dusíme pod pokličkou dalších 20 minut. Hotové maso vyndáme, zahustíme kuličkou připravenou ze stejného množství másla a hladké mouky (případně granulovanou jíškou) a dochutíme (solí, kořenící směsí, hořčicí...).
Zveřejněno 31. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANNB
Moje poznámka
Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANNB
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 8 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 10 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 3 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 5 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 6 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 6 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 6 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 7 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 7 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty s ementálem,
co uvarit z rosteny,
závitky z roštěnky,
roštěná co z ní uvařit,
hanacka rostena,
hovězí kyselé houbičkách,
omacka s kyselych houbiček,
co z roštěný?,
roštěná závitek,
hovězí na kyselých houbičkách,
tibecka hoba kcemu se pouziva,
tibetské houbičky užívání,
zavitky s roštenky,
závitky s roštěnou,
smes z rostene,
škodí zdraví tibecká houba,
recepty z roštěný,
kyselé houbyčky,
co s ementalem,
recept směs z rostěné
Suroviny:
roštěná hovězí,
houby,
sýr ementál,
hořčice dijonská,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (10)