Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 895 kJ / 4 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,75 g |
| Tuky | 126,10 g |
| Vláknina | 32,73 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 788,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Moje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 35 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 39 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 40 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 44 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
řezy s rebarborou,
syrová rebarbora,
je rebarbora jedovatá,
buchta se zázvorem,
vlacne rezy,
kefír rebarbora,
moučník se zázvorem,
rebarborová buchta se zázvorem,
vláčná rebarborová buchta,
rebarborová buchta vláčná,
rebarbora jedovatá,
rebarborovy koláč se zazvorem,
rebarbora, řezy,
vlacna buchta s rebarborou,
moučníky se zázvorem,
rebarbora kolac zazvor,
vlacnabuchta s rebarborou,
rebarbora kefír,
vláčná buchta z rebarbory,
kefir rebarbota
Suroviny:
rebarbora,
cukr třtinový,
vejce,
kefír,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice,
zázvor
Komentáře (15)
Mám v plánu toto udělat na víkend
U nás je akorát problém,když už náhodou peču něco sladkého,tak si vezmu kousek a zlatoušek pak zbytek dojídá 4dny
No, měla jsem ho asi tak jako na litý perník, tzn. takové, aby se dalo hezky rozetřít po plechu, ale ne zase úplně tekuté...nevím, jak to popsat