Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 879 kJ / 688 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,30 g |
| Tuky | 4,80 g |
| Vláknina | 35,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky Adobado
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Dy
Moje poznámka
Kuřecí závitky Adobado
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Dy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
kureci zavitky,
recept na kuřecí závitky,
adobado,
recepty na kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
recept kuřecí závitky,
recepty kuřecí závitky,
koření abodabo,
recept kureci zavitky dopeceni v troube,
recepty kuřecí maso závitky,
kuřecí závitek recept,
závitky z drůbežího masa,
kuřeci závitky recept,
závitek kuřecí,
recepty kureci závitek,
recept - kuřecí závitky,
s kuřecí recepty,
jak péct kuřecí závitky?,
závitky z kuřecího masa,
kuřecí zavitek v solamylu
Suroviny:
kuře,
salám šunkový,
pórek,
párky,
koření,
vývar drůbeží,
solamyl,
sůl
Komentáře (12)
Složení: Sůl max. 30%, paprika sladká a uzená, glutaman sodný, česnek, cibule, tymián, koriandr, pepř černý, petrželová nať, oxid siřičitý SO2.
Použití: - Nakládaná masa a sýry (všechny druhy sýrů a masa)
- Marinády na potírání pečených mas
recept samozřejmě ukládám, vyzkouším a posílám plusový bodík - kuřecí masíčko je vždycky dobrůtka