Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,58 g |
| Tuky | 18,72 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 1,49 g |
| Sůl | 3,68 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, opečeme po obou stranách tresku, kterou si osolíme a opepříme. Hotovou tresku naskládáme do máslem vymazaného pekáče a vložíme do předehřáté trouby.
Krok 2: Na pánev k cibuli přidáme žampiony a podusíme. Přidáme kečup a hořčici, dle chuti ještě dosolíme, provaříme a přelijeme tresku, necháme ještě asi 15 minut zapékat v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí rýže.
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Moje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 23 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 26 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 1 hodinou
Babiččin mazanec
Vlastali před 1 hodinou
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 2 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 3 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Tématické fráze:
aljašská treska zapečená se sýrem,
aljašská treska recept,
recept na filety z aljašské tresky,
aljašská treska recepty,
aljašska treska,
aljašská treska filety recepty,
zapečená aljašská treska recepty,
aljašská treska v troubě,
recepty na aljašskou tresku,
filety z aljašské tresky na másle,
recept na aljašskou tresku,
treska recept,
filety z aljašské tresky recepty,
aljašská treska pečená v troubě,
treska s kečupem recept,
treska v omacce,
treska s ryzi,
aljašská treska pečená,
aljašská kuchyně,
treska zapečená s hořčicí a kečupem
Suroviny:
treska aljašská,
žampióny,
cibule,
olej,
máslo,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Jen bych možna přidala pár lístků čerstvých bylinek (rozmarýn, bazalka...)