Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 718 kJ / 2 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,65 g |
| Tuky | 22,15 g |
| Vláknina | 27,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 438,82 g |
Postup přípravy
Chlebík je lehký, není "bílý" a výrazně voní.
Zveřejněno 2. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Moje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
pivní chleba,
chleba recept,
recept na chleba,
pivní chléb,
recepty chleba,
recepty na chleba,
recept na pivní chleba,
pečení chleba,
chleba,
pivní recepty,
domácí chleba,
recepty na domaci chleba,
recept chleba,
pivni kuchařka,
domácí pívní chleba,
pivní chleba recept,
domaci pekarna pivni chleb,
peceni chlaba,
domaci chleba s pivem,
pivní chleb z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (51)
Ale jedno je fakt, vyskúšala som od teba veľa vecí, zatiaľ ani jedna nebola nevydarená, alebo že by nechutilo!
Děvčátko je naše teď už téměř pětiletá neteř
Jen u nás, pokud by chleba nechutnal, rozhodně by neletěl do koše, ale podarovali bychom s ním něčí slepice. Jídlem neplýtváme.
Mám ale prosbu. Drahé polovičce víc chutná chleba obyčejný kupovaný - právě pro to, že je hutnější a nakyslejší. Moc druhů jsem zatím nevyzkoušela - může mi někdo prosím poradit receptem nebo odkazem? Všude se často právě píše ....chlebík je lehounký nadýchaný... a to není právě asi ono. Moc děkuju.
Jiřinko, fotky jsou
Spagi, jestli chceš chlebík dělat v troubě (pochopila jsem dobře, že pečku nemáš ?), na to má příliš řídké těsto, budeš muset dosypávat...a chleba už nebude tak lehký a kyprý. Co kdybys ho upekla v nějaké vymazané formě?