Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 526 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,72 g |
Tuky | 0,68 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kostky ledu rozdrtíme a dáme do koktejlové sklenice. Přelijeme jablečnou a rybízovou šťávou, přidáme angusturu bitter a zamícháme. Plátek jablka obalíme ve skořici a zavěíme na okraj sklenice. Podáváme s brčkem.
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Moje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 21 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
jablečný kokteil,
jablečnej koktejl,
jablkovy koktejl,
rybízový koktejl,
borůvkový kokteil,
koktejl z červeného rybízu,
koktejl z jablka,
mrkvový koktejl,
rybízová přesnídávka,
jablečné nápoje,
recept na koktejl z jablka,
jablecny koktail,
jablecnej kolac,
jablkovy kokteil,
jablečný koláč se smetanou,
štava z červeneho rybizu,
koktejlové sklenice,
recept rybízová přesnídávka,
koktejlové recepty,
rybízový kokteil
Suroviny:
led,
šťáva jablečná,
rybíz červený,
angustura bitter,
jablko,
skořice mletá
Komentáře (2)