Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 250 kJ / 1 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,22 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 271,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s přesnídávkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn6q
Moje poznámka
Bábovka s přesnídávkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn6q
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 43 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchta s přesnídávkou,
babovka,
buchta s dětskou přesnídávkou,
kolac s presnidavkou,
recepty s přesnídávkou,
buchta s jablecnou presnidavkou,
co s přesnídávkou,
bábovka s jablečnou přesnídávkou,
perník s přesnídávkou,
moucnik s jablecnou presnidavkou,
moucnik s presnidavkou,
babovka z jablecne presnidavky,
řezy s dětskou přesnídávkou,
recept s přesnidávkou,
řezy s přesnídávkou,
přesnídávková babovka,
kolac s detskou presnidavkou,
pečeme s přesnídávkou,
bábovka z přesnídávek,
buchta z přesnídávky
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
rum,
prášek do perníku,
přesnídávka jablečná,
kakao,
cukr
Komentáře (29)