Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,21 g |
| Tuky | 168,05 g |
| Vláknina | 8,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Moje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 25 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 46 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pesto z rajčat,
rajčatové pesto recept,
příprava pesta z rajčat,
rajčatové pesto z čerstvých rajčat,
rajčatové pesto s bazalkou,
jak chutna rajcatove pesto,
pesto s rajčat,
syrová rajčata,
recepty ze syrových rajčat,
pesta z rajčat,
pesto trapanese,
moje video,
brambory pesto,
pesto z rajčat , jablek , paprik,
recepty-pesto s rajčata paparik,
pesto z rajčat a bazalky,
spagety trapanese,
pesto,
špagety s kupovaným bazalkovým pestem,
recept pesto trapanese
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
olej ořechový,
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
sůl,
pepř,
chilli paprika čerstvá,
parmazán
Komentáře (10)
Děkuji za pozornost, kterou jste věnovali mému receptu a Jitce za odbornou poznámku